NIEUWS: Wij stopppen met de SWG

Wij gaan stoppen met de Select Wellness Group
 

Een exacte datum is nog niet bekend, maar wij zullen gaan stoppen met de Select Wellness Group. 

 

Wij adviseren onze gasten dan ook om géén nieuwe SWG vouchers meer aan te schaffen en reeds gekochte vouchers op te maken (of elders te besteden). Wij hebben te maken met een maximum aantal bezoekers dat per moment binnen mag zijn. Er zijn daarom een beperkt aantal plekken beschikbaar voor SWG vouchers. Het systeem is sinds kort wat aangepast en de beschikbaarheid wordt afgestemd op het aantal bezoekers, houdt de agenda dus in de gaten het kan soms zijn dat er nog weer plekken vrij komen.

 

Heeft u veel SWG punten gespaard en wilt u het zekere voor het onzekere nemen dan kunt u deze ook het beste opmaken komende tijd aangezien het nog onzeker is wat er met de puntenpas zal gebeuren.

 

Als alternatief zullen wij met eigen acties komen welke meer toegankelijk zijn voor iedereen. Begin oktober zal er in ieder geval een nieuwe badenkaart actie komen. In de maanden augustus & september een leuke actie wanneer u uw oude badenkaart opmaakt.. (lees meer)

 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan jullie precies stoppen? 
> Dit is nog niet bekend, u kunt in ieder geval uit gaan van enkele maanden. Wanneer er wel een datum bekend is, zullen wij onze gasten hier ruim van te voren over informeren. 

Wat gaat er met de punten gebeuren?
> Hierover zijn wij nog in gesprek. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u hier ruim van te voren over informeren.

Wij kunnen niet meer reserveren kunnen jullie plekken open zetten?
> Dit is afgestemd met ons reserveringssysteem wij kunnen dit niet zomaar handmatig aanpassen. Het kan wel zijn dat er nog weer plekken vrij komen, houdt daarom de website van de SWG in de gaten.

Wij hebben een vraag maar kunnen de Select Wellness Group niet bereiken?
> Helaas horen wij dit vaker. Waar wij kunnen proberen wij u te assisteren bij vragen over SWG vouchers, maar wij kunnen niet in het systeem van de Select Wellness Group. Ook gezien deze situatie raden wij u aan geen nieuwe SWG vouchers aan te schaffen voor uw saunabezoek bij Saré.