SAUNA'S WEER OPEN | PER 1 JULI 2020

UPDATE 28-05-2020

Helaas hebben wij gisteren van veiligheidsregio Twente moeten vernemen dat wij in juni nog niet open mogen met onze buiten-baden, zoals een aantal collega bedrijven dat wél mogen. Een onderbouwing blijft hierbij achterwege, wij moeten het doen met 'U heeft geen toestemming'. Zoals u zult begrijpen is dit voor ons een zeer bittere pil..

Gelukkig was er gisteren ook een lichtpuntje aan de horizon.. als alles goed gaat mogen wij  per 1 juli volledig open (inclusief sauna's). Hier zijn wij ontzettend blij mee! Maanden hebben we keihard gewerkt om alles in op en top conditie te brengen om onze gasten weer te mogen verwelkomen. Het is een moeilijk tijd geweest en de crisis is nog niet voorbij, maar dit is een stap in de goede richting.


HOE NU VERDER?

Reserveren Sauna
Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van een reserverings-systeem waarbij alle maatregelen voor een veilig bezoek in acht worden genomen. We vragen u om nog even geduld te hebben en streven ernaar dit systeem uiterlijk half juni in de lucht te hebben. Tot die tijd is reserveren voor de sauna nog niet mogelijk. 

SWG Vouchers
Momenteel is ook niet mogelijk om via de Select Wellness Group een reservering te maken voor onze sauna. Dit komt omdat het SWG reserverings-systeem mogelijk gekoppeld dient te worden aan ons eigen systeem om zo bezoekersaantallen te kunnen handhaven. Dit is een Corona maatregel vanuit de overheid.

Badenkaarten
Badenkaarten zullen automatisch met 4 maanden worden verlengd. U hoeft hier niets voor te doen

Behandelingen
Het is momenteel al wél mogelijk om via onze website een reserveringsaanvraag te doen voor behandelingen en/of massages.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Bezoek onze website regelmatig en schrijf je onder aan de website in voor onze nieuwsbrief