UPDATE: Reserveringssysteem | SAUNA'S OPEN VANAF 1 JULI 2020

UPDATE 15-06-2020

Graag hadden wij onze gasten vandaag meer duidelijkheid verschaft over 'hoe' wij nu precies open mogen vanaf 1 juli. Helaas wachten ook wij nog steeds op bericht van de overheid, dus wij kunnen u hier nog niet veel over melden. 

Het maakt voor ons en het reserveringssysteem nogal een verschil of wij voor 100 personen open mogen, voor 1 persoon per x vierkante meter of voor een onbeperkt aantal personen zolang de 1,5 meter maar gewaarborgd zal blijven. Echter willen wij onze gasten niet langer laten wachten en zullen wij (duidelijkheid of niet) ons systeem voor het einde van deze week in de lucht willen hebben. 
 

Hoe gaat het reserveringssysteem er uit zien?
Iedereen zal voor een bezoek aan Saré een reservering moeten maken, óók wanneer u alleen naar de sauna komt. Bij de reservering dient u in ieder geval een aankomsttijd en mogelijk ook een eindtijd aan te geven. Wij streven er naar het systeem vooral erg simpel en gebruiksvriendelijk te maken voor onze gasten, zodat in principe iedereen binnen enkele minuten een reservering zou moeten kunnen maken.
 

SWG Vouchers
Aangezien wij nog bezig zijn met de ontwikkeling van ons eigen reserveringssysteem, is het momenteel ook niet mogelijk om een reservering te maken met SWG vouchers. Het systeem van de SWG zal namelijk gekoppeld worden aan ons eigen systeem om zo een maximaal aantal bezoekers te kunnen garanderen. Zodra ons eigen reserveringssysteem online is, zal het ook weer mogelijk zijn reserveringen te maken via de Select Wellness Group. Houd er wel rekening mee dat het aantal toegestane reserveringen beperkter zal zijn indien wij gehouden zijn aan een maximum aantal bezoekers per dag.
 

Badenkaarten
Badenkaarten zullen automatisch met 4 maanden worden verlengd. U hoeft hier niets voor te doen.
 

Verdere Corona maatregelen
Uiteraard nemen wij alle Corona maatregelen zorgvuldig in acht:
- heeft u corona gerelateerde klachten dan vragen wij u thuis te blijven
- wij hebben binnen het complex diverse looproutes om overal zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
- wij hebben diverse desinfectie stations en nemen extra hygiëne maatregelen
- onze specialistes/masseurs dragen uit voorzorg mondkapjes
- wij hebben diverse maatregelen genomen in de horeca
- wij vragen u zo veel mogelijk met pin te betalen
 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Bezoek onze website regelmatig en schrijf je onder aan de website in voor onze nieuwsbrief!