Sauna’s        

Sauna’s           

Baden

Baden

Lounge & tuin

Lounge & tuin

Wellnessgrot

Wellnessgrot

Culinair

Culinair

Culinair


Puur genieten is waar het om draait bij SARÉ Thermen & Beauty. Gemoedelijk tafelen in ons restaurant, een kop verse soep met ambachtelijk brood aan de haard of tijdens de zomermaanden op ons prachtige terras. Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente en zomer hebben zijn charme door de frisse salades en afwisselende verse grill gerechten.

Naast ons fantastische team van gediplomeerde koks die er alles aan doen om onze kwaliteit te waarborgen hebben we heerlijke ambachtelijke verse streekproducten, een prachtig gerijpt stuk biologisch vlees of op de huid gebakken verse vis, vergezeld met een goed glas wijn. Onze wijnen hebben wij met zorg voor u geselecteerd, meer hierover vindt u in onze uitgebreide wijnkaart achterin het menu.

Eet smakelijk!

Met gastvrije groet,

Chef de Cuisine
Arjen Lowenthal

Klik hier voor de menukaart

Over Saré

Saré Thermen & Beauty is een al meer dan 28 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse...

Lees meer over Saré »