Sauna’s        

Sauna’s           

Baden

Baden

Lounge & tuin

Lounge & tuin

Wellnessgrot

Wellnessgrot

Culinair

Culinair

Culinair

Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente brengt ons naar Bentelo waar we onze verse asperges steken.Tijdens dit mooie seizoen groeien er volop verse jonge kruiden in onze tuin en hebben we weer heerlijk jong lamsvlees. De zomer brengt ons naar Rossum waar we onze verse bessen en volrijp fruit halen voor de verse sappen en smoothies. De herfst en winter heeft zijn charme voor de culinaire stoofgerechten en diverse wildspecialiteiten die we dagvers bereiden.

Puur genieten is waar het om draait bij Saré Thermen en Beauty. Gemoedelijk tafelen in ons restaurant of een kop verse soep met ambachtelijk brood aan de haard of tijdens de zomermaanden op ons prachtige terras. Ambachtelijke streekproducten, een prachtig gerijpt stuk biologisch vlees of op de huid gebakken verse vis, vergezeld met een goed glas wijn.


Op de kaart staat voor ieder wat wils: echte klassiekers als vitello tonato , biologische kalfsentrecote en panna cotta, maar ook verrassende gerechten bereid met internationale ingrediënten als sashimi van tonijn, nocchi en Canadese kreeft. Geeft u de voorkeur aan een lichte maaltijd? Kies dan voor één van de speciale “healthy food” gerechten.

Met gastvrije groet,
Chef de cuisine
Arjen Lowenthal

Klik hier voor de menukaart

Over Saré

Saré Thermen & Beauty is een al meer dan 28 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse...

Lees meer over Saré »