Hotyoga informatie

Hotyoga informatie

Inschrijven & Regels

Inschrijven & Regels

Tarieven hotyoga lessen

Tarieven hotyoga lessen

Inschrijven & Regels

Wij zijn blij dat er zoveel animo is voor onze Hot Yoga lessen. Door de grote vraag is het extra belangrijk dat we goed omgaan met aan- en afmeldingen. Hierdoor blijven onze lessen voor iedereen leuk en toegankelijk. Hieronder een uiteenzetting van onze voorwaarden en spelregels.

Inschrijvingen
U kunt tot maximaal 2 maanden vooruit reserveren voor onze Hot Yoga lessen. Dat betekent dat wanneer u zich bijvoorbeeld op 1 februari meldt, u maximaal tot 31 maart kunt reserveren.
Deze periode kunt u per week verlengen per telefoon, per mail of gewoon bij ons aan de receptie. (0541) 522201 | info@sare.nl

Beschikbaarheid
Voor onze Hot Yoga lessen zijn 8 plaatsen beschikbaar. Wanneer onze lessen vol zijn geboekt kunnen wij u op onze reservelijst plaatsen. U wordt dan uiterlijk een dag van te voren gebeld wanneer er een plekje beschikbaar is gekomen.
Bij een opkomst lager dan 4 personen zal de les niet door gaan, dit zal ook uiterlijk een dag van te voren worden gemeld.

Afmelden
Afmelden kan tot 48 uur voor aanvang van de les. Meldt u zich daarna af of komt u niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Wanneer u vooruit heeft gereserveerd maar meerdere keren niet komt opdagen, dan halen wij uw reserveringen uit ons systeem.

Over Saré

Saré Thermen & Beauty is een al meer dan 28 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse...

Lees meer over Saré »