Hotyoga informatie

Hotyoga informatie

Data lessen & voorwaarden

Data lessen & voorwaarden

Tarieven hotyoga lessen

Tarieven hotyoga lessen

Hotyoga informatie

Wat is Hot Yoga?
Hot Yoga bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die in het Sanarium van 45 graden wordt beoefend. Het is leuk en intensief, een total body work-out geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, of je nu lenig bent of niet. De houdingen combineren kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Uw inzet wordt beloond met een sterker, slanker en leniger lichaam. Op geestelijk vlak versterkt u het zelfvertrouwen, geduld en zelfbeheersing en daarnaast verbetert uw concentratievermogen. De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden en het stimuleert de genezing van bestaande blessures. Ook bevordert de warmte het reinigingsproces van uw lichaam. Deze populaire vorm van Yoga zal je in de beste vorm van je leven brengen. Na de les voelt u zich strakker, fitter, gezonder en vol energie!

Hoe kan je jezelf opgeven?
Opgeven kan via info@sare.nl of telefonisch (0541-522201) op basis van beschikbaarheid (max. 8 personen per les). De tijden zijn vanaf 09:00 uur tot 09:50 uur.

Voorbereiding voor een hotyoga les: wat neem je mee en wat doe je aan?
Wij verzorgen voor uw hotyoga les altijd een yogamat. Het enige wat u nodig heeft is een grote handdoek (bij ons verkrijgbaar hamamdoek € 12,50) voor over de yogamat, een flesje water (bij ons verkrijgbaar € 1,25) en lekker zittende kleding. Bij de hotyoga lessen zijn een korte broek/legging met een hemd/t-shirt het handigst om te dragen. Dit i.v.m. het transpireren en het kwijt kunnen raken van uw lichaamswarmte.

Wij wensen u alvast een fijne les toe!

Over Saré

Saré Thermen & Beauty is een al meer dan 28 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse...

Lees meer over Saré »