Reserveren

Door haar ruime opzet is het voor onze thermen (sauna) niet noodzakelijk vooraf te reserveren, tenzij u gebruik wilt maken van een Select Wellness Group Voucher.  In de vakantie perioden behouden wij ons het recht beperkte reseveringen toe te laten.
 

Voor massages en/of behandelingen is het wel verstandig vooraf te reserveren. U kunt ons hiervoor het beste bellen zodat wij de behandeling zo veel mogelijk op uw wensen kunnen afstemmen of u kunt via onze website een reserveringsaanvraag doen.

 

Badkledingdagen & damesdagen

Wij hebben geen badkledingdagen of damesdagen. 

 

Toegang voor minder validen

Onze sauna is goed begaanbaar voor minder validen. Toegang met rollator of rolstoel is mogelijk in onze thermen. Heeft u een massage of behandeling geboekt, dan dient u een trap te nemen naar ons beauty centrum. Er is geen lift aanwezig, maar indien u wat minder te been bent, kunnen wij u naar beneden assisteren.

 

Allergenen & dieetwensen

Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde menukaart met ruim assortiment aan vegetarische en optioneel vegetarische en veganistische gerechten. Bezoek onze pagina Saré Culinair voor meer informatie over onze keuken en menukaart.
 

Sauna & zwangerschap

Ging u voor uw zwangerschap ook al regelmatig naar de sauna, dan kunt u grootste deel van uw zwangerschap ook gewoon naar de sauna blijven gaan met inachtneming van de volgende richtlijnen:
- ga niet in de infraroodcabine
- vermijd sauna's boven de 95 graden
- blijf maximaal 10 minuten in de saunacabine per ronde
- ga niet helemaal bovenin de cabine zitten
- koel rustig en geleidelijk af
- houd er rekening mee dat uw lichaam anders kan reageren i.v.m. hormonen

In de eerste 14 weken van uw zwangerschap wordt saunabezoek niet aangeraden, aangezien de embryo dan nog erg kwetsbaar is. In de laatste 6 weken van uw zwangerschap is het verstandig om kleine baden zoals dompelbad of bubbelbad te vermijden.

 

Slippers & badjas verplicht

Het dragen van badslippers is in onze thermen verplicht, in verband met hygiëne en gladheid. In ons restaurant dient u een badjas te dragen. U kunt een badjas en/-of handdoek huren en slippers zijn te koop bij de receptie.