Age Summum

Onze TOP-behandeling van Guinot met krachtige anti-aging serums voor optimale stimulatie van cel-aanmaak en collageen in de huid. Werkt onmiddelijk en diep door voor een spectaculaire jongere huidopslag.

De Age Summum is de crème de la crème onder de behandelingen en werkt op zowel rimpelvermindering als stevigheid en elasticiteit van uw huid. Deze behandeling heeft direct resultaat!

De Age Summum begint met het gebruik van een intensieve peeling. Dit peelingproces met actieve microdeeltjes bevrijdt de huid van haar dode cellen en laat de jongere cellen naar voren komen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd. Dan brengt de schoonheidsspecialiste een herstellend serum aan met het celleven-milieu met 56 biologische werkzame bestanddelen en bijzonder geconcentreerde vitamine C. Deze unieke bestanddelen die in ziekenhuisomgevingen gebruikt worden om nieuwe huid te maken, herstellen de cellen en geven de huid zo nieuw leven.

Hierna zal een Anti-aging massage worden gegeven met een speciaal serum dat verrijkt is met Hyaluronzuur. Dit om de weefsels te verstevigen en huidverslapping tegen te gaan. De Age Summum behandeling eindigt met het aanbrengen van een Anti-aging masker voor een prachtige stralende huid met pro-collageen. De huid wordt hierdoor strak getrokken. Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de verouderingsverschijnselen verminderd.
 

Age Summum

  • 50 minuten
    € 98,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01