Hydradermie Age Logic

Dit is dé anti-aging Hydradermie behandeling die zich richt op celverniewing en stimulatie van collageen-aanmaak in de huid.

De Hydradermie Age-Logic is een hydraterende behandeling met een sterke anti-aging werking. Het geheim van de Hydradermie behandeling is de ionisatie waardoor de werkstoffen sneller doordringen in de opperhuid en zo voor een intensieve hydratatie zorgen. De fijne lijntjes verdwijnen en uw huid komt in een topconditie.

Bij de Hydradermie Age-Logic wordt gebruik gemaakt van de exclusieve Age Logic gel en serums. Deze trekken na de dubbele ionisatie vele malen sneller en vollediger in dan wanneer deze direct op de huid worden aangebracht. De revitaliserende werking activeert de cellen in uw gezicht en zorgt er nieuw collageen wordt aangemaakt. Rimpels en fijne lijntjes zullen daardoor minder goed zichtbaar zijn. 

Na de ionisatie zal een liftende massage worden gegeven die de werking van de anti-aging serum nog verder stimueleert. De behandeling wordt afgesloten met masker en een dagcreme, afgestemd op uw huid.

 

Hydradermie Age Logic

  • 55 minuten
    € 90,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01