ACTIE | Hydradermie

De meest revolutionaire Guinot behandeling met direct en duurzaam resultaat. Door de dubbele ionisatie en diepe hydratatie zult u gelijk na de behandeling een stralende opslag hebben.

De basis hydradermie behandeling bestaat in verschillende versies zodat we altijd de juiste behandeling op uw huidtype en uw wensen kunnen afstemmen. Het geheim van deze behandeling is de ionisatie waardoor de werkstoffen sneller doordringen in de opperhuid en zo voor een intensieve hydratatie zorgen. De fijne lijntjes verdwijnen en uw huid komt in een topconditie.

Na het unieke ionisatieproces volgt een heerlijke ontspannende gezichtsmassage. Als afsluiting volgen een masker en een dagverzorging voor een uitgerust gezicht en een prachtige uitstraling. 


De hydradermie lift is een variant die richt zich op het verstevigen en liften van de huid. U zult een strakkere en jongere uitstraling ervaren en u kunt deze behandeling min of meer te zien als een 'sport oefening' voor uw gezicht. Net zoals bij het trainen van uw buikspieren heeft deze behandeling het mooiste resultaat wanneer hij vaker herhaald wordt. De hydradermie lift wordt daarom ook aanbevolen in een kuur.

Let op: zwangerschap, pacemakers en metalen platen/pinnen zijn contra indicaties voor deze behandeling. 

In de maand juli is deze basis hydradermie behandeling te boeken voor slechts €75,- 

ACTIE | Hydradermie

  • Hydradermie
    € 85,00
  • Hydradermie lift | 55 min.
    € 94,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01