Kuusi Ritueel

Scrubritueel op houtbasis uit Finland

ACTIE: introductieprijs € 10,00

Kuusi Scrub is een bodyscrub op basis van dennehout met een etherische olie. De micro-vezels stimuleren de huid en zijn geschikt voor zelfs de gevoelige huid doordat de scrub zeepvrij en PH-neutraal is. Na de Kuusi scrub zal uw huid zijdezacht aanvoelen.


Tijdens ons Finse Kuusi ritueel zal onze Kuusi meester u nog meer uitleggen over de herkomst van de Kuusi Scrub. Daarna wordt u begeleid naar onze Hamam stoomcabine. Hier ontvangt u de Finse Kuusi scrub van ons waarmee u uw gehele lichaam scrubt. Anders dan bij de scrub op zoutbasis komt bij de Kuusi scrub een zeepige emulsie vrij.

Wanneer u uw lichaam helemaal gescrubt heeft neemt u op de banken in de stoomcabine plaats zodat de Kuusi kan intrekken. De Kuusi meester zal dan met een waaier wapperen, waardoor de gevoelstemperatuur zal toenemen. Daarna zal u (indien gewenst) met berken worden besprenkeld en zachtjes 'geslagen' om de doorbloeding in uw lichaam te stimuleren. Vervolgens spoelt u zich af en na afloop ontvangt u nog een lekkere thee ter hydratatie. 

Kortom een unieke beleving die u zeker eens moet meemaken!

 

Ons Kuusi Ritueel wordt gegeven op
Woensdag - Vrijdag - Zaterdag

Kuusi Ritueel

  • 25 minuten
    € 10,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01