UPDATE 1 oktober - Coronamaatregelen

Coronamaatregelen per oktober 2021

Zoals in eerste instantie gecommuniceerd is, werd op de persconferentie van 14 september 2021 bekend gemaakt dat voor doorstroomlocaties, waaronder ook sauna's en wellness bedrijven géén testen voor toegang nodig is.

Echter blijkt nu toch dat een coronatoegangsbewijs wél nodig is voor ons (binnen) restaurant.
Wanneer u gebruik wilt maken van onze horeca binnen, moeten wij u vragen uw coronatoegangsbewijs bij de receptie te laten zien. 
*Vergeet uw legitimatiebewijs niet.

Is dit voor u niet mogelijk?
Dan is dit geen probleem, u kunt namelijk wel gebruik maken van al onze sauna faciliteiten, het buitenterras en behandelingen. 

Wij vinden het erg vervelend om dit van onze gasten te vragen en willen daarom ook laten weten dat dit ons is opgelegd door de overheid. 
We zullen deze maatregelen gaan doorvoeren vanaf vrijdag 1 oktober 2021. 

U dient uw bezoek (zoals u gewend bent) vooraf te reserveren. 

Aangezien onze wellness wel onder een doorstroomlocatie valt, staat een een veilig bezoek voor onze gasten alsnog voorop, daarom vragen wij u de volgende maatregelen in acht te nemen:
- u heeft uw bezoek vooraf gereserveerd 
- u heeft géén corona gerelateerde klachten
- u houdt ten allen tijde 1,5 meter afstand
- u desinfecteert bij binnenkomst uw handen
- u hoeft geen mondkapje te dragen (dit mag uiteraard wel)

 

> Voor meer uitgebreide informatie bekijk de pagina van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs


*Aangezien het landelijke beleid ten aanzien van COVID-19 nogal eens wijzigt, vragen wij u deze maatregelen vlak voor uw bezoek nogmaals te checken.

Reserveer hieronder uw saunabezoek: