RESERVERINGSSYSTEEM ONLINE

SAUNA'S OPEN PER 1 JULI

Eindelijk is het weer zo ver.. na maanden keihard te hebben gewerkt om alles in op en top conditie te brengen, mogen wij onze gasten binnenkort weer verwelkomen!

Wel dienen wij ons aan een aantal maatregelen te houden. Lees alstublieft dit bericht grondig door. Alle informatie omtrent het maken van een reservering, tarieven, badenkaarten, SWG vouchers en de nieuwe maatregelen staan hierin vermeld.


RESERVEREN SAUNA BEZOEK
Één van de maatregelen is dat u vanaf 1 juli 2020 voor elk bezoek vooraf dient te reserveren, ook indien u uitsluitend voor de sauna komt.

U kunt een reservering maken via de onderstaande reserveringsmodule, dit kan niet per telefoon. Wel kunnen wij u uiteraard telefonisch helpen met uw reservering. Het maken van een reservering is echter eenvoudig en snel.

Bij uw reservering dient u een aankomsttijd aan te geven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per aankomsttijd om zo het aantal gasten te kunnen spreiden. Houdt u daarom strikt aan uw gekozen aankomsttijd!

U dient tevens een vertrektijd aan te geven maar u kunt hierbij wel zelf de duur van uw verblijf bepalen. Naast een aankomst en vertrektijd, zullen ook bepaalde faciliteiten zoals onze Wellness Grot gesloten moeten blijven en mogen wij voorlopig geen opgieten, klankschalen sessies en DUO behandelingen laten plaatsvinden.TARIEVEN & BADENKAARTEN
Dag tarief € 34,-
Halve dag tarief tot 15.00 € 27,-
Namiddag tarief vanaf 15.30 € 27,- (op zondag € 19,-)
Avond tarief vanaf 18.00 € 18,-

Badenkaarten zullen automatisch met 4 maanden worden verlengd.
U hoeft hier niets voor te doen.


SWG VOUCHERS
Het is ook weer mogelijk om een reservering te maken met een Select Wellness Group Voucher. Aangezien wij gehouden zijn aan een maximaal aantal bezoekers per dag zal het aantal vouchers dat wij kunnen toelaten beperkt zijn. Wij maken hier géén uitzonderingen op.


VERDERE CORONA MAATREGELEN
Wij nemen de volgende Corona maatregelen zorgvuldig in acht:
- heeft u corona gerelateerde klachten dan vragen wij u thuis te blijven
- wij hebben diverse desinfectie stations en nemen extra hygiëne maatregelen
- er zijn speciale looproutes om overal 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
- er is een maximum aantal personen per cabine/afgesloten ruimte
- overal in het complex zorgen wij voor maximale ventilatie
- in de horeca houden wij ons aan de gestelde richtlijnen

 

Graag tot snel!

Warme groet,
Team Saré