UPDATE: 16 OKTOBER 2020

LET OP: WIJZIGINGEN PER 17-10-2020
ONDERSTAANDE GAAT IN VANAF MAANDAG 19 OKTOBER.
VOOR DE SITUATIE T/M 18 OKTOBER ZIE VEELGESTELDE VRAGEN HIERONDER EN
 ONZE VORIGE UPDATE

Onze rustruimtes zullen weer geopend zijn, maar alléén om te rusten (dus geen horeca). Bij onze receptie zal een wellness pakketje te verkrijgen zijn met wat kleine versnaperingen én een drankje om een verantwoord sauna bezoek te kunnen garanderen.

Vanaf maandag 19 oktober heeft u 2 opties:

 • 3 uurs tarief voor € 15,- 
 • hele dag tarief voor € 25,- (inclusief wellness pakketje)


  GASTEN AANTALLEN
  Er is een zeer beperkt aantal gasten waardoor u maximale ruimte en rust zult ervaren. Het komt zelfs vaak voor dat u een gehele cabine voor uzelf heeft, een unieke ervaring dus!

  RESERVEREN
  U kunt zelf uw aankomsttijd kiezen en u bepaalt zelf of u 3 uur of langer wilt blijven. Voor de sauna dient u online te reserveren. Houdt u aub strikt aan uw gekozen aankomsttijd. Losse behandelingen kunt u voorlopig alléén telefonisch reserveren.

  DETOX DEAL
  Een SUPER ACTIE.. Boek vanaf maandag 19 oktober onze DETOX DEAL 2 | sauna entree + wellness pakketje + 25 minuten behandeling = slechts € 45,-

  FACILITEITEN
  U kunt gebruik maken van onze rustruimtes om te relaxen (geen horeca), al onze sauna faciliteiten en baden met uitzondering van de wellness grot. 

  WELLNESS PAKKETJE
  Om een veilig sauna bezoek te garanderen is bij de receptie is wel een wellness pakketje te verkrijgen voor € 5,- met een drankje en diverse versnaperingen. Eigen consumpties zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

  MONDKAPJE
  Het dragen van een mondkapje is als gast niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden buiten onze faciliteiten. (dus wanneer u loopt)

  BADENKAARTEN
  Gasten met een geldige badenkaart kunnen een knipje inleveren voor sauna entree + wellness pakketje. Daarnaast is onze huidige Badenkaart Actie voorlopig opgeschort tot wij weer normaal draaien. 

  SELECT WELLNESS GROUP
  SWG vouchers kunt u gewoon inleveren, er is voorlopig voldoende beschikbaarheid. Wij stoppen per november dus kom nog even uw voordeel doen.Tevens kunt u voor een bezoek 200 SWG punten inleveren (excl. wellness pakketje). Dit kan t/m 18 december.


***


Wij realiseren ons dat dit niet het sauna bezoek is zoals u dat het liefste ziet, maar wij hopen er samen met onze gasten het beste van te maken de komende tijd.

Momenteel kunt u in ieder geval t/m 25 oktober reserveren. In de loop van de week gaan wij bekijken of/hoe we ons concept daarna gaan voortzetten. Dit is mede afhankelijk van de ontwikkelingen binnen onze branche.

Voor veelgestelde vragen bekijk graag eerst onze website, voordat u telefonisch contact op neemt.