UPDATE: PERSCONFERENTIE: 13-10-2020

UPDATE: VOOR DE SITUATIE VANAF MAANDAG 19 OKTOBER, ZIE LAATSTE UPDATE

De persconferentie van 13-10-2020 heeft ook de nodige consequenties voor de Wellness Branche met zich mee gebracht. In ieder geval dient onze horeca voorlopig te sluiten. Wij staan voor de lastige afweging om te bezien of het voor ons haalbaar en rendabel is open te blijven.

Vanochtend hebben wij besloten in ieder geval t/m zondag 18 oktober geopend te blijven met alléén onze sauna faciliteiten en een beperkt aantal gasten. Wij gaan daarbij eerst werken met tijdsloten van 3 uur. U kunt helaas niet langer blijven omdat wij al onze gasten maximale ruimte en een veilig verblijf willen garanderen. Tevens vinden wij een langer verblijf, gezien het feit er geen consumpties genuttigd kunnen worden, niet verantwoord. Allicht dat wij dit ná 18 oktober aan zullen passen.

Wanneer u voor de komende periode al een reservering voor uw sauna bezoek had gemaakt, komt deze te vervallen. U dient dan opnieuw te reserveren! (ons aangepaste systeem is reeds online)

 
Hoe zal een saunabezoek er uit zien:
- uw bezoek duurt maximaal 3 uur en kost € 15,-
- er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar (dus rust en veel ruimte)
- u kunt zelf uw aankomsttijd kiezen via onze reserveringsmodule
- alléén onze sauna faciliteiten zullen open blijven met beperkte capaciteit
- opgietingen zijn voorlopig weer afgelast
- rustruimtes zijn vanaf 17 oktober open maar zonder horeca
- binnen ons bedrijf mag (behalve water) niet geconsumeerd worden
- wij zullen om 22.00 uur sluiten

Het dragen van een mondkapje is als gast niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden buiten onze faciliteiten. (dus wanneer u loopt)

Behandelingen kunt u voorlopig alléén telefonisch reserveren.
Bekijk ook onze ‘Detox Deal’ = 3 uur sauna + 25 minuten behandeling voor slechts € 40,-

Wij realiseren ons dat dit niet het sauna bezoek is zoals u dat het liefste ziet, maar het alternatief is dat wij volledig zullen gaan sluiten.
Op vrijdag 16 oktober zullen wij bekijken of deze werkwijze rendabel is en of/hoe wij dit concept na 18 oktober zullen voortzetten.

Voor veelgestelde vragen en updates bekijk graag eerst onze website, voordat u telefonisch contact op neemt.

 

 

Veelgestelde vragen:
 

Annuleren
Sauna reserveringen gemaakt vóór 13-10-2020 vervallen automatisch. In het geval u een behandeling heeft gereserveerd, vragen wij u deze wél te annuleren indien gewenst.

Opnieuw reserveren
Indien u naar ons toe wilt komen dient u opnieuw een reservering te maken voor uw bezoek, via ons aangepaste reseveringssysteem.

Behandelingen
Behandelingen kunt u voorlopig alléén telefonisch reserveren.

Herfst Deal / Detox Deal
De Herfst Deal kan eventueel worden omgezet naar een 'Detox Deal'. Bestaande uit 3 uur sauna + 25 min. massage voor € 40,-.

SWG vouchers
Select Wellness Group vouchers kunt u gewoon inleveren. Hiermee kunt u voorlopig echter ook maximaal 3 uur verblijven.

SWG punten 
U kunt géén punten inleveren voor dit 3 uurs bezoek.

Badenkaart
U kunt er voor kiezen uw badenkaart te gebruiken maar dit zal niet in uw voordeel zijn. Indien wij na 18 oktober verder gaan met dit concept zullen wij bekijken of wij iets voor de badenkaarters kunnen bedenken.