UPDATE: PERSCONFERENTIE: 3-11-2020

WIJ BLIJVEN OPEN

In de persconferentie van 3 november is in eerste instantie vermeld dat ook sauna's dienen te sluiten. Echter hebben wij later deze avond een bericht ontvangen dat dit een miscommunicatie is geweest en dat wellness centra wél geopend mogen blijven. 

U kunt dus gewoon bij ons terecht om te genieten van onze sauna faciliteiten met een zeer beperkt aantal gasten. Onze rustruimtes zullen weer geopend zijn, maar alléén om te rusten (dus geen horeca). Bij onze receptie zal een wellness pakketje te verkrijgen zijn met vers fruit (snelle suikers), een aantal kleine versnaperingen én een flesje water om een verantwoord sauna bezoek te kunnen garanderen. Daarnaast zijn er een aantal warme dranken te verkrijgen.

U heeft drie opties:

  • 3 uurs sauna tarief voor € 15,-  (wij adviseren u voordien goed te eten)
  • onbeperkt sauna tarief voor € 25,- (inclusief wellness pakketje)
  • Detox deal voor € 45,- (onbeperkt sauna + 25m. behandeling + wellness pakketje)


GASTEN AANTALLEN
Er is een beperkt aantal gasten waardoor u maximale ruimte en rust zult ervaren. 

RESERVEREN
U kunt zelf uw aankomsttijd kiezen en u bepaalt zelf of u 3 uur of langer wilt blijven. Voor de sauna dient u online te reserveren. Houdt u aub strikt aan uw gekozen aankomsttijd. Losse behandelingen kunt u voorlopig alléén telefonisch reserveren.

DETOX DEAL
Een SUPER ACTIE.. Boek onze DETOX DEAL 2 | sauna entree + wellness pakketje + 25 minuten behandeling = slechts € 45,-

FACILITEITEN
U kunt gebruik maken van onze rustruimtes om te relaxen (geen horeca), al onze sauna faciliteiten en baden met uitzondering van de wellness grot. 

WELLNESS PAKKETJE
Om een veilig sauna bezoek te garanderen is bij de receptie is wel een wellness pakketje te verkrijgen voor € 5,- met een drankje en diverse versnaperingen. Eigen consumpties zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

MONDKAPJE
Het dragen van een mondkapje is als gast niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden buiten onze faciliteiten. (dus wanneer u loopt)

BADENKAARTEN
Gasten met een geldige badenkaart kunnen een knipje inleveren voor sauna entree + wellness pakketje. Daarnaast is onze huidige Badenkaart Actie voorlopig opgeschort tot wij weer normaal draaien. 

SELECT WELLNESS GROUP
SWG vouchers kunt u niet meer inleveren. Voorlopig kunt u nog wel 200 SWG punten inleveren voor een sauna bezoek (excl. wellness pakketje). Dit kan t/m 18 december, wijzigingen voorbehouden m.b.t. aanpassingen in Corona maatregels.


***


Wij realiseren ons dat dit niet het sauna bezoek is zoals u dat het liefste ziet, maar wij hopen er samen met onze gasten het beste van te maken de komende tijd. Momenteel kunt u in ieder geval reserveren t/m eind november.

Aangezien er nog veel onduidelijkheden zijn naar aanleiding van de persconferentie van 3 november en wat nu wel/niet mag voor onze branche adviseren wij u kort voor uw bezoek nogmaals onze website te checken voor updates. Het kan zijn dat een en ander al weer veranderd is en zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor veelgestelde vragen bekijk graag eerst onze website, voordat u telefonisch contact op neemt.