Wij stoppen met de SWG

Wij gaan stoppen met de Select Wellness Group

Wij gaan binnenkort stoppen met de Select Wellness Group.

SWG vouchers nemen wij in t/m oktober 2020. U kunt de vouchers daarna uiteraard nog wel inleveren bij onze collega bedrijven.

SWG punten kunt u nog sparen* t/m oktober 2020 en inleveren t/m 18 december 2020 (dus tot de kerstvakantie).
* er worden geen punten gegeven over de aankoop van badenkaarten

Wij adviseren onze gasten om géén nieuwe SWG vouchers meer aan te schaffen voor uw bezoek aan Saré en reeds gekochte vouchers op te maken (of elders te besteden). Wij hebben te maken met een maximum aantal bezoekers dat per moment binnen mag zijn. Het systeem wordt regelmatig bijgewerkt waardoor het kan zijn dat er nog weer plekken vrij komen.

Als alternatief zullen wij met eigen acties komen welke meer toegankelijk zijn voor iedereen. Begin oktober zal er in ieder geval een nieuwe badenkaart actie komen. In de maanden augustus & september een leuke actie wanneer u uw oude badenkaart opmaakt.. (lees meer)

 

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan jullie precies stoppen met de SWG vouchers? 
> SWG vouchers zijn bij ons in te leveren t/m oktober 2020. 

Wat gaat er met de punten gebeuren?
> U kunt uw punten sparen t/m oktober 2020. Punten zijn in te leveren t/m 18 december 2020 (de kerstvakantie).

Wij kunnen niet meer reserveren kunnen jullie plekken open zetten?
> Dit is afgestemd met ons reserveringssysteem wij kunnen dit niet zomaar handmatig aanpassen. Wij doen ons best een maximum aantal plekken open te zetten en werken de beschikbaarheid vaker bij. 

Wij hebben een vraag maar kunnen de Select Wellness Group niet bereiken?
> Waar wij kunnen proberen wij u te assisteren bij vragen over SWG vouchers, maar wij kunnen niet in het systeem van de Select Wellness Group. Wij raden u aan een mail te sturen naar [email protected]