Aufguss (opgietingen)

Saré staat bekend om haar gevarieerde en orginele opgietingen.  Er vinden dagelijks 9 (en op zondag 8) opgietingen plaats. Onze aufguss-cabine bevindt zich rechts achter in onze tuin.

Het aufguss ritueel begint met een korte uitleg waarna de aufgusser zal starten met het gieten van water met etherische oliën op de saunakachel. Tijdens elke 'opgieting' zal de luchtvochtigheid in de cabine toenemen. Door het wapperen met de handdoek, brengt de aufgusser de vochtige lucht in beweging. Hierdoor wordt de natuurlijke isolatielaag die iedere mens heeft, doorbroken. De gevoelstemperatuur neemt toe en de huid kan licht gaan tintelen, een unieke ervaring. Na afloop ontvangt u een lekkere verkoelende versnapering. Laat u meenemen op een reis vol geuren, wappers en muziek door één van onze ervaren aufgussers!

Wij laten een beperkt aantal personen toe per aufguss sessie zodat u volop kunt genieten van een ruime zitplek en individuele aandacht. Bij onze receptie kunt u een plaats reserveren voor 1 euro per persoon.

 

Klankschalen

Er vinden op zaterdag & zondag klankschalen in de meditatiecabine plaats.  Één van onze klankmeesters zal een muzikale sessie verzorgen door het aanslaan van verschillende klankschalen. De trillingen en klanken van de schalen brengen je lichaam en geest in balans en zorgen voor ontspanning. Bij onze receptie kunt u een plaats reserveren voor 1 euro per persoon.
 

Klankschalentijden 
13.00 uur - 15.00 uur - 17.00 uur 

Aufgusstijden
11.00 uur - 12.00 uur - 13.30 uur - 14.30 uur - 16.00 uur - 17.30 uur - 18.30 uur - 20.00 uur - 21.15 uur
                                                                                                                                                                                       (vervalt op zondag)