Aufguss (opgietingen)

Saré staat bekend om haar gevarieerde en orginele opgietingen. Onze aufguss-cabine bevindt zich rechtsachter in onze tuin. Door water met etherische oliën op de kachel te gieten zal de luchtvochtigheid in de cabine toenemen. Door het wapperen met de handdoek, zal de aufgusser de vochtige lucht in beweging brengen. Hierdoor wordt de natuurlijke isolatielaag die iedere mens heeft, doorbroken. De gevoelstemperatuur neemt hierdoor toe en de huid kan licht gaan tintelen, een unieke ervaring. Na afloop ontvangt u een lekkere verkoelende versnapering. Laat u meenemen op een reis vol geuren, wappers en muziek door één van onze ervaren aufgussers!

Wij laten een beperkt aantal personen toe per aufguss sessie zodat u volop kunt genieten van een ruime zitplek en individuele aandacht. Bij onze receptie kunt u een plaats reserveren voor 1 euro per persoon.


 

Klankschalen

(juni 2021: voorlopig vinden er nog geen klankschalen sessies plaats)

Iedere woensdag en zondag worden er binnen onze thermen Klankschaalsessies verzorgd. Tijdens een klankschaalsessie neemt u plaats op de bank in onze Cajuta. Één van onze klank-meesters zal voor een muzikale sessie verzorgen door de verschillende klankschalen en gongs te 'kloppen'.  Door de trillingen en klanken van de schalen ontspan je en breng je lichaam en geest in balans. 

Evenementen 2021

Voorlopig geen.. 

meer volgt