Aufguss (opgietingen)

Saré staat bekend om haar gevarieerde en orginele opgietingen. Onze aufguss-cabine bevindt zich rechtsachter in onze tuin.

Het aufguss ritueel begint met een korte uitleg waarna de aufgusser zal starten met het gieten van water met etherische oliën op de saunakachel. Tijdens elke 'opgieting' zal de luchtvochtigheid in de cabine toenemen. Door het wapperen met de handdoek, brengt de aufgusser de vochtige lucht in beweging. Hierdoor wordt de natuurlijke isolatielaag die iedere mens heeft, doorbroken. De gevoelstemperatuur neemt toe en de huid kan licht gaan tintelen, een unieke ervaring. Na afloop ontvangt u een lekkere verkoelende versnapering. Laat u meenemen op een reis vol geuren, wappers en muziek door één van onze ervaren aufgussers!

Wij laten een beperkt aantal personen toe per aufguss sessie zodat u volop kunt genieten van een ruime zitplek en individuele aandacht. Bij onze receptie kunt u een plaats reserveren voor 1 euro per persoon.


 

Klankschalen

Vanaf 2023 zullen er op zaterdagen weer klank sessies plaatsvinden. Tijdens een klankschaalsessie neemt in onze meditatie cabine. Één van onze klank-meesters zal voor een muzikale sessie verzorgen door de verschillende klankschalen en gongs aan te slaan.  Door de trillingen en klanken van de schalen ontspan je en breng je lichaam en geest in balans. Bij onze receptie kunt u een plaats reserveren voor 1 euro per persoon.

 

Evenementen 2021

Voorlopig geen.. 

meer volgt