Reserveren
 

Sauna Bezoek Reserveren

Vanaf juli 2020 mogen wij als Wellness bedrijf weer draaien maar wij dienen ons wel aan een aantal maatregelen te houden.

Één van de maatregelen is dat u voor elk bezoek vooraf dient te reserveren. U kunt een reservering maken via de onderstaande reserveringsmodule, dit kan niet per telefoon. Bij uw reservering dient u een aankomsttijd aan te geven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per aankomsttijd om zo het aantal gasten te kunnen spreiden. Houdt u daarom aan de gekozen aankomsttijd!

U dient tevens een vertrektijd aan te geven maar u kunt hierbij wel zelf de duur van uw verblijf bepalen. Naast een aankomst en vertrektijd, zullen ook bepaalde faciliteiten zoals onze Wellness Grot gesloten moeten blijven en mogen wij voorlopig geen opgieten/klankschalen sessies verzorgen. In de rustruimtes zijn onze tijdschriften voorlopig nog niet toegestaan. Wilt u dus wat te lezen hebben dient u zelf tijdschriften mee te nemen.
 

Reserveren behandelingen en wellness weekenden
Indien u een reservering wilt maken voor behandelingen en wellness weekenden, kunt u ook de onderstaande reserveringsmodule gebruiken.  U doet hierbij geen directe reservering maar slechts een aanvraag naar de beschikbaarheid. Wij zullen daarna contact met u opnemen om een en ander af te stemmen. Voorlopig zullen wij géén Dag Arrangmenten aanbieden. Daarnaast zijn DUO behandelingen en Hamam behandelingen niet mogelijk zijn.

 

Reserveer direct bij Saré

 

Reserveer hier uw sauna bezoek, behandeling,
dag arrangement of wellness weekend!

 

 

Reserveren SWG Voucher

 

Heeft u een Select Wellness voucher? Reserveer dan hier!