Ontdek onze rustgevende
behandelingen en geniet

Ons beautycentrum is dagelijks geopend vanaf 10.30u
 

Ultimate Lift | ACTIE

Direct liftende combinatiebehandeling met peeling, bindweefsel massage, rimpelfillers en vitamine C masker. Werkt diep door en zorgt voor een strakkere, jongere en frissere uitstraling.

Premium Anti-Ageing | ACTIE

Onze TOP-behandeling van Guinot met krachtige anti-aging serums voor optimale stimulatie van cel-aanmaak en collageen in de huid. Werkt onmiddelijk en diep door voor een spectaculaire jongere huidopslag.

Behandeling in overleg

Overleg samen met onze huidexperts welke behandeling het meest aansluit bij uw wensen voor het beste resultaat!

Peel & Glow

Intensieve peeling van de toplaag van de huid met pure vitamine C. Werkt direct verhelderend en vernieuwend.

Hydradermie

De meest revolutionaire Guinot behandeling met direct en duurzaam resultaat. Door de dubbele ionisatie en diepe hydratatie zult u gelijk na de behandeling een stralende opslag hebben.

Bindweefselmassage

Onze bindweefselmassage van het gezicht moet u zien als een 'natural face lift'. Er wordt gebruik gemaakt van speciale massage technieken en ampullen die zorgen voor stimulatie van elastine en collageen in de huid.

Hydra Plus | NIEUW

Huidverstevigende en optimaal hydraterende behandeling. 

De Hydra Plus is een nieuwe Guinot behandeling met een hoge concentratie hyaluronzuur om de huid voller, gladder en intens gehydrateerd te maken. 

Eye Lift | ACTIE*

Het is de ideale behandeling om tekenen van veroudering (rimpels, verslapte oogleden) en vermoeidheid (wallen, donkere kringen) te verminderen.

Cleansing

De perfecte dieptereiniging is geschikt voor alle huidtypes en biedt speciale voordelen voor degenen met een een vette, onzuivere of acne huid. 

Huidanalyse | Gratis intake

Wilt u graag weten welke behandeling het beste aansluit op uw huid en uw wensen?

Detox

Een zuiverende en ontgiftigende kwaliteitsbehandeling voor de vervuilde huid

Micro-needling

Aanpak van diepere huidlagen. Helpt bij het verminderen en egaliseren van littekens, striae en beschadigingen in de huid.