Bindweefselmassage

Onze bindweefselmassage van het gezicht moet u zien als een 'natural face lift'. Er wordt gebruik gemaakt van speciale massage technieken en ampullen die zorgen voor stimulatie van elastine en collageen in de huid.

De Saré bindweefselmassage begint met een reiniging en een peeling van de huid.

Daarna zal de specialiste starten met de bindweefselmassage waarbij gebruikt wordt gemaakt van speciale massagetechnieken op het gezicht. Een bindweefselmassage geeft de huid een boost. Het stimuleert onder andere de doorbloeding en de aanmaak van coIlageen (stevigheid in de huid). De massage zet de huid letterlijk aan het werk, waardoor de huid meer collageen en hyaluronzuur aanmaakt. Dit is de reden waarom bindweefselmassages zo populair zijn en vele malen effectiever dan bijvoorbeeld supplementen. Niets is beter dan huideigen stoffen die zorgen voor een steviger, voller en beter gehydrateerde huid. Rimpels en fijne lijntjes zullen vervagen en uw huid zal een gezonde teint krijgen. 

Exclusief bij Saré: Na de bindweefselmassage zal de specialiste een ampul kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen en huid. Dit kan een collageen, hyaluronzuur of liftend ampul zijn. Door middel van een ultrasonic beauty light worden de werkzame stoffen van de ampullen ingesluisd tot in de diepste huidweefsels. Doordat alle huidlagen door bindweefselmassage al volledig zijn geactiveerd, is dit een perfecte combinatie met maximaal effect.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling in een kuurverband toe te passen. 

 

Bindweefselmassage

  • 50 minuten
    € 85,00
  • € 85,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01