Cleansing

De perfecte dieptereiniging is geschikt voor alle huidtypes en biedt speciale voordelen voor degenen met een een vette, onzuivere of acne huid. 

Een mooie huid is een goed gereinigde huid. De huid moet diep gereinigd worden, om haar van onzuiverheden te ontdoen. Bij deze behandeling worden zowel de zweetklieren als de talgklieren gereinigd. Na de reinigende behandeling is de huid zuiverder en ademt de huid weer. Uw huid zal stralen en is ontvankelijker voor de hierna gebruikte producten.

De behandelingen is ideaal in de zomer maanden, de felle zonnestralen en het veelvuldige gebruik van zonbescherming kunnen de huid uit balans brengen en de porien verstoppen met zweet, vuil en make-up. Tijdens de Cleansing behandeling wordt een reinigende gel gebruikt die wordt verspreid door de verwarmde thermoclean-elektrode welke de huid bevrijdt van onzuiverheden. Eventuele verstopte porieën zullen daarna door de specialiste aangepakt worden en onzuiverheden verwijderd. Een schoonheidsmassage met het bijbehorende serum ontspant de gelaatstrekken en laat de huid weer stralen. U zult de salon verlaten met een dagverzorging welke is afgestemd op uw huid. 

Ook te boeken in onze DUO salon.

 

Cleansing

  • 35 minuten
    € 54,00
  • € 54,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01