SPA Creambath

AANRADER IN DUO!
Een heerlijke SPA behandeling waarbij hoofdhuid & haar worden gemasseerd met een voedend masker

De Creambath behandeling vindt zijn oorsprong in Indonesië en wordt door Saré als eerste Wellness Center aangeboden in Nederland.

De behandeling zal plaats vinden in onze pakkingsruimte*, waar u op uw buik plaats kunt nemen op een verwarmde bank. De specialiste zal de behandeling beginnen met het aanbrengen van het herstellende haarmasker. Hierbij wordt uw haar plukje voor pluk behandeld, gekamd en verzorgd. Uiteraard vindt er ook een uitgebreide ontspanningsmassage van uw hoofd, hoofdhuid nek en schouders plaats. Door de duur van de behandeling en de massage, zal het masker diep doorwerken en zal zorgen voor zijdezacht haar. Een fijne behandeling voor beschadigd haar of als afsluiting van uw sauna dag! 

De ruimte biedt plaats aan 2 personen en is echt een beleving. Ook een leuke tip als cadeau aan uw partner, moeder, dochter of wie het ook verdiend!

*Voorafgaand de behandeling vragen wij uw haren zelf te wassen op ons sauna plein, indien u alléén voor de behandeling komt stemmen wij dit graag telefonisch met u af. 

klik hier voor een sfeerimpressie

 

SPA Creambath

  • 25 minuten
    € 42,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01