SPA Creambath

AANRADER IN DUO!
Een heerlijke SPA behandeling waarbij hoofdhuid & haar worden gemasseerd met een voedend masker

De creambath behandeling vind zijn oorsprong in Indonesië en wordt door Saré als eerste Wellness Center aangeboden in Nederland. Kijkt u bij de kapper ook altijd het meest uit naar de massage tijdens het wassen en aanbrengen van het masker op uw haren? Dan is de creambath behandeling een aanrader voor u.

De behandeling begint met het wassen van uw haren. Daarna neemt u plaats in onze Balinese SPA ruimte. De ruimte biedt plaats aan 2 personen en is echt een beleving. Ook een leuke tip als cadeau aan uw partner, moeder, dochter of wie het ook verdiend!

De specialiste zal de behandeling beginnen met het aanbrengen van het herstellende haarmasker. Hierbij wordt uw haar plukje voor pluk behandeld, gekamd en verzorgd. Uiteraard vindt er ook een uitgebreide ontspanningsmassage van uw hoofd en hoofdhuid plaats. Door de duur van de behandeling en de massage, zal het masker diep doorwerken en zal zorgen voor zijdezacht haar. Een fijne behandeling voor beschadigd haar of als afsluiting van uw sauna dag!

klik hier voor een sfeerimpressie

SPA Creambath

  • 25 minuten
    € 39,00
  • Om te reserveren kunt u hieronder een aanvraag doen of bellen op 0541 52 22 01