Impressie & faciliteiten
 

Bekijk hier onze 360 graden tour om een goede indruk te krijgen van onze faciliteiten.

Sauna's

- Sanarium | 65 °C  

Het sanarium is een uit hout opgetrokken cabine met een aangename temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. Door de combinatie van rustgevende muziek en lichttherapie zult u zich hier helemaal zen voelen.

- Infrarood cabines | 55 °C  

De warmte (welke voelt als zonnewarmte) is zeer aangenaam en dringt dieper in de huid door dan een normale sauna. De warmte van de infrarood sauna wordt makkelijker door het lichaam opgenomen via de huid en is daarom zeer stimulerend voor de doorbloeding van spieren en de rest van het lichaam.
Wij hebben twee infrarood cabines; de lange golf infrarood cabine bevindt zich op ons saunaplein en de korte golf infrarood cabine (max 2. pers) bevindt zich naast de Russische Banja cabine. De lange golf sauna cabine  is recent gerenoveerd, laat je verrassen door het natuur thema.

- Himalaya zoutsteen cabine | 75 °C

Deze sauna is gebouwd van in de Himalaya gewonnen zoutkristallen. Door verhitting van de zoutkristallen in combinatie met een vochtig klimaat komen er mineralen vrij die bij inademing een positieve invloed hebben op ons lichaam, met name op onze longen en luchtwegen. De verlichte zoutkristallen geven een prettige sfeer in een vochtige cabine met een milde temperatuur. *De Himalaya zoutsteencabine bevindt zich in de stiltezone.
 

- Meditatie cabine | 63 °C 

De kachel in de meditatiecabine is gebouwd met speciale blauwgroene doorschijnende glasstenen. Deze geven in combinatie met het kabbelende water van het fonteintje een rustgevend en ontspannend gevoel. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door de oosterse geur van Maharadscha olie. *De meditatie sauna bevindt zich in de stiltezone.

- Rozensauna | 80 °C

De ruime rozensauna is voorzien van sfeervolle verlichting en op de saunakachel liggen grote brokken rozenkwarts. De rozenkwarts is een steen met helend eigenschappen en helpt het lichaam te ontgiften, te ontspannen en te voorzien van nieuwe zuivere energie. De heerlijke rozengeur werkt rustgevend en werkt goed tegen hoofdpijn en spanningen.

- Grotsauna | 62 °C

In deze sauna heeft u zicht op het dieper gelegen relaxbad en op het vuur van de meditatiegrot.

- Stersauna | 88 °C 

De naam zegt het al ‘Stersauna’ is voorzien van een schitterende sterrenhemel. De cabine heeft een saunakachel met turquoise glasstenen en zicht op de dieper gelegen meditatie grot. Deze sauna heeft een relatief hoge luchtvochtigheid.

- Russische Banja | 88 °C

De Banja saunacabine is gebouwd van zeer waardevol kelohout, deze honderden jaren oude afgestorven Finse boomstammen hebben een doorsnede van wel 65 cm. Het zilvergrijze oppervlak van het hout zorgt voor een zachte en warme atmosfeer.

- Aardsauna | 95-120 °C

De cabine is hout gestookt waardoor de temperatuur wisselend is. Door de lage luchtvochtigheid en de hoge temperaturen kan het lichaam maximaal transpireren en daardoor de eigen lichaamstemperatuur beter vasthouden.

- Aufguss cabine | 80 °C

Door water met etherische oliën op de kachel te gieten, zal de luchtvochtigheid in de cabine snel toenemen. Door het wapperen met een handdoek zal de aufgusser deze vochtige lucht in beweging brengen en hiermee de natuurlijke isolatielaag, die ieder mens heeft, doorbreken. De gevoelstemperatuur neemt toe, wat ervaren zal worden als een heerlijke prikkeling van de huid.

Baden
- Buitenzwembad
- Hot whirlpools (binnen & buiten)
- Grotbad
- Voetenbad
- Dompelbad

Stoombaden
-  Water stoombad
- Turkse stoombad | 48 °C

Het Turks stoombad is een warme ruimte waar de temperatuur op ongeveer 48 °C ligt en de luchtvochtigheid maar liefst 100% bedraagt. De stoom zorgt ervoor dat de poriën in uw huid open gaan staan en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Naast dat het stoombad een verfrissende werking heeft op uw luchtwegen, heeft het ook een zeer ontspannende werking

Rustruimten
- Restaurant
- Hamam Relaxruimte

Beautycentrum
- Massage salons
- Beauty salons

 

Openingstijden

 

Thermen