Saré Culinair
 

In onze keuken draait het om púúr genieten en we werken zoveel mogelijk met verse streek producten, welke met veel liefde bereid worden door ons gepassioneerde keukenteam.

Proef ons fijn gerijpte biologische vlees, onze luxe wellness salades of onze op de huid gebakken verse vis. Naast ons hoofdmenu, welke is afgestemd op de seizoenen, werken we met wisselende weekmenu's en verrassende culinaire specials.

Bij elk gerecht kunt u één van onze met zorg geselecteerde wijnen kiezen. Achter in ons menu vindt u de uitgebreide wijnkaart. 

Bekijk hier ons menu!

Smakelijke groet,
Saré keuken team

 

 

 

Openingstijden

Keuken                              Bar
   

Maandag - donderdag                              

11.00 - 21.00       |       10.00 - 22.00

 

 

Vrijdag &  zaterdag

11.00 - 21.30       |       10.00  - 22.30

   

Zondag

11.00 - 20.00       |       10.00 - 21.00 

 

Speciale dieetwensen?

Wij doen ons best aan ieders dieet wensen te voldoen. Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde menukaart met ruim assortiment aan vegetarische en optioneel veganistische gerechten.

Onder elk gerecht staan allergenen aangegeven. Wij serveren gerechten onder andere geschikt voor gasten met intolerantie/allergie voor gluten, lactose, noten en pinda's. 

Heeft u een andere allergie? neem vooraf contact met ons op dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.  Wij wijzen u er op dat het niet is toegestaan op eigen initiatief etenswaren mee naar binnen te nemen.

Ope