Reserveren

Voor een sauna-bezoek dient u vooraf een reservering te maken. Als u behandelingen of dagarrangementen wilt boeken, kunt u een reserveringsaanvraag indienen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Klik hier om naar te reserveren


 

Badkledingdagen & damesdagen

Wij hebben geen badkledingdagen of damesdagen. 

 

Toegang voor minder validen

Onze sauna is redelijk goed begaanbaar voor minder validen. Toegang met rollator of rolstoel is mogelijk in onze thermen, echter zijn niet alle faciliteiten bereikbaar en zal het handig zijn wanneer u met iemand bent die u hulp kan verlenen indien nodig. Het is goed om te weten dat er wel enkele drempels zijn en dat wij niet beschikken over een invaliden douche of toilet. Heeft u een massage of behandeling geboekt, dan dient u een trap te nemen naar ons beauty centrum. Er is geen lift aanwezig, maar indien u wat minder te been bent, kunnen wij u naar beneden assisteren. U kunt ons het beste even bellen wanneer u specifieke vragen heeft.
 

Allergenen & dieetwensen

Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde menukaart met ruim assortiment aan vegetarische en optioneel vegetarische en veganistische gerechten. Bezoek onze pagina Saré Culinair voor meer informatie over onze keuken en menukaart.
 

Sauna & zwangerschap

Ging u voor uw zwangerschap ook al regelmatig naar de sauna, dan kunt u grootste deel van uw zwangerschap ook gewoon naar de sauna blijven gaan met inachtneming van de volgende richtlijnen:
- ga niet in de infraroodcabine
- vermijd sauna's boven de 95 graden
- blijf maximaal 10 minuten in de saunacabine per ronde
- ga niet helemaal bovenin de cabine zitten
- koel rustig en geleidelijk af
- houd er rekening mee dat uw lichaam anders kan reageren i.v.m. hormonen

Vóór de eerste 14 weken van uw zwangerschap wordt saunabezoek niet aangeraden, aangezien de embryo dan nog erg kwetsbaar is. In de laatste 6 weken van uw zwangerschap is het verstandig om kleine baden zoals dompelbad of bubbelbad te vermijden.
 

Kinderen

Kinderen zijn welkom bij ons vanaf 10 jaar, mits zij zich rustig gedragen en onze huisregels in acht nemen. Tot en met 14 jaar ontvangen kinderen 20% korting op onze entree.

 

Slippers & badjas verplicht

Het dragen van badslippers is in onze thermen verplicht, in verband met hygiëne en gladheid. In ons restaurant dient u een badjas te dragen. U kunt een badjas en/-of handdoek huren en slippers zijn te koop bij de receptie. 
In de zomer is op ons terras het enkel toegestaan om een badjas, kimono of omslagdoek te dragen; andere kledingstukken zijn niet toegestaan.