NIEUWS | Wellness in de zomer

Veel mensen associëren een dagje sauna met de winter. Lekker opwarmen in een warme saunacabine en knus met een warme chocolademelk aan de openhaard. Echter kan een zomers bezoekje aan een Wellness center verrassend fijn zijn. Hieronder een aantal voordelen die je misschien nog niet kende! 

  1. Ons Wellness center beschikt over koude douches, een buitenzwembad (in de zomer zetten wij de temperatuur iets naar beneden) en 2 dompelbaden, heerlijk om af te koelen!
  2. Streeploos bruin worden? Dat kan nergens beter dan op onze ligweide. Door onze ligging volledig op het Zuiden kan je de gehele dag van de zon genieten.
  3. In de zomer smeren we ons lichaam vaak in met zonnebrandcrème, bodylotion en olie. Alhoewel dit onze huid beschermt tegen de zon en droogte, raken poriën sneller verstopt. Een dagje sauna zorgt voor zuivering van je huid.
  4. In de zomer geniet je van méér korting en speciale zomerse arrangementen, behandelingen & een zomerse menukaart. Wat dacht u van een extra voordelige Vroege Vogel entree, Zomerse Bloemen massage en ontspan met een koude Aperol en een Kiwi-kokos ice bowl op ons terras.
  5. In de zomer geniet je bij ons vaak van nóg meer rust & ruimte, juist omdat het voor veel mensen nog niet bekend is dat een zomers dagje Wellness juist zo fijn kan zijn.
  6. Gedurende de zomervakantie organiseren wij bij mooi weer soms leuke festiviteiten zoals buitenmassages, verse drankjes en bowls uit onze Fresh Bar & BBQ avonden op de lounge.
  7. Gebruik je thuis een ventilator of airco? Dan is een goede weerstand van belang om niet verkouden te worden. Met een dagje sauna boost je je gezondheid en je weerstand.
  8. Wij verkopen fijne zomerse hamamdoeken, strandtassen, slippers, badjassen, kimono's welke je ergens anders niet snel zult vinden. Daarnaast verkopen heerlijke pure olijfproducten van Dalan en bijna alle lijnen van Janzen, heerlijk om te gebruiken in de zomer.
  9. Last but not least.. Door onze unieke ligging midden in de bossen en onze mediteraanse bouwstijl, waan je je in Zuid-Spanje. Dus toe aan een (extra) dagje vakantie?

Zin om ons te bezoeken? Bekijk dan snel onze zomerse acties.