Aufguss.. zo gaat het nu!

Beperkt aantal plekken
Vanaf 5 juni verzorgen wij voor onze gasten weer met liefde de aufguss, volledig met opgietingen en 'wappers'. Wel gaat het er wat anders aan toe dan voorheen. In de eerste plaats zijn er een beperkt aantal plekken, op dit moment 30 per sessie zodat mensen ruim afstand kunnen bewaren. Om iedereen de kans te bieden deel te nemen aan de aufguss, hebben het aantal opgietingen verhoogd naar 8 à 9 keer per dag. Door dit grote aantal opgietingen kan de aufguss maximaal 15 minuten in beslag nemen (de cabine moet daarna weer voldoende acclimatiseren voor de volgende aufguss).
 

Reseveren en vergoeding
Daarnaast dienen mensen vooraf bij de receptie een plek voor de aufguss te reserveren. Afhankelijk van de drukte kunt u in eerste instantie 1 plek reserveren. Wilt u vaker deelnemen aan de aufguss dan kunt u een halfuur voor de aufguss bij de receptie vragen of er nog plekken beschikbaar zijn. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans. Beschikbare plaatsen worden ook weer weergegeven op onze TV op het saunaplein. Om te voorkomen dat mensen vrijblijvend plekken reserveren en vervolgens niet komen opdagen, vragen wij een (symbolische) vergoeding van 1 euro per aufguss. Deze euro dekt tevens de kosten voor de fors gestegen inkoopprijs van opgiet-olieën en een versnapering achteraf. Door de euro specifiek voor de aufguss te rekenen, komt dit toe aan de mensen die daadwerkelijk van de aufguss gebruik maken. Dit is naar ons idee een eerlijke oplossing en zodoende hebben wij de entree prijs minimaal doen stijgen.


Aufguss in de toekomst
Een deel van onze gasten is erg te spreken over de nieuwe werkwijze en betalen met liefde een euro voor een gereserveerde plek. Wij snappen uiteraard ook dat er gasten zijn die na 35 jaar graag bij het oude systeem blijven waarbij je spontaan aan de aufguss kon deelnemen zonder dat hieraan kosten verbonden waren. Het is van ons echter een bewuste keuze dit nu anders aan te pakken. Voor de minimale vergoeding willen wij maximale kwaliteit blijven bieden tijdens de aufguss:
- meer ruimte voor persoonlijke aandacht 
- voldoende ruimte tussen u en uw buurman/buurvrouw in de cabine
- voldoende mogelijkheid om meerdere malen per dag deel te nemen voor iedereen
- uw plek is gereserveerd, u hoeft dus niet buiten in de rij te staan (ook niet in de regen/winter)
- grote verscheidenheid aan geuren en opgiet-oliën
- na afloop een stukje fruit of iets anders